Uutiset

Ensimmäiset esiintyjät julki ja liput myyntiin

21.–22.4. kotiinsa Jyväskylän Ilokiveen palaavan festivaalin ohjelmistossa ovat mm. Huoratron, View, tanskalaiskaksikko The Entrepreneurs sekä Nelson Can ja monia muita ajankohtaisia nimiä!

Jo vuodesta 1985 järjestetty sisäfestivaali Jyrock palaa vuoden tauon jälkeen takaisin synnyinsijoilleen Jyväskylän Ylioppilastalo Ilokiveen! Jyrockin kotina alusta asti toiminut Ilokivi on kokenut täydellisen peruskorjauksen, ja festivaalilla on nyt käytössään hengästyttävän upeat tilat täynnä kromia ja kimallusta!

Jyrockin ohjelmistosta julkaistaan nyt mm. harvoin Suomessa klubiolosuhteissa keikkaileva Huoratron, kansainvälisellä tasolla englanniksi räppäävä View sekä tanskalainen tyylikäs garage punk -trio Nelson Can ja samasta maasta tuleva noise rock -kokoonpano The Entrepreneurs.

huoratron_julkaisu

Jyrockin suurimmista ja säröisimmistä äänivalleista vastaavat viime aikojen kiinnostavin kotimainen bändi The Holy, vahvistimia tai tärykalvoja säästämätön Horte sekä kiinnostavimpiiin kotimaisiin synkistely-yhtyeisiin lukeutuva Musta Huone. Niin ikään lujaa ja säröisästi tulevat soimaan perinteikäs noise-yhtye Echo Is Your Love, lukuisten kiinnostavien garage rock -yhtyeiden seasta erottuva Ghost World ja punkia elektroon yhdistävä Rainbowlicker.

The Holy

Festivaalin rap-tarjontaa täydentävät suomigrimen sanansaattaja, varmasti vuoden 2017 merkittävimpiin tapauksiin kuuluva Töölön Ketterä sekä tamperelaisten rap-konkareiden muodostama Tre-Funk III. Festivaalin popimpaa puolta tarjoilee helsinkiläinen kaiken musiikkimedian huulilla oleva Kauriinmetsästäjät.

Tre-Funk III

Loput lisäykset ohjelmaan tulevat helmikuun aikana, jolloin julkaistaan myös Vakiopaineessa lauantaina 22.4. juhlittavan Jyrock päiväklubin ohjelma. Katso lisäinfot sekä esiintyjälista kokonaisuudessaan Jyrockin Facebook– tai nettisivuilta.

Jyrockin liput ovat myynnissä osoitteessa: https://liveto.fi/tapahtumat/jyrock-2017-20161214112150

< Takaisin