Oheistapahtumat

3.3. Jyrock Preheat

Jyrock 2017 juhlistetaan taas jo ennakkoon Preheat -klubin merkeissä 3. maaliskuuta Ravintola Freetimessä!

ESIINTYJÄT
Atomirotta
Nieminen & Litmanen
Lazards

Ravintola Freetime (Kauppakatu 30)
Liput 10 €

Ennakkoliput Freetimestä
Ovet auki klo 21-04

Atomirotan musiikkia voisi kaiketi kuvailla crossoveriksi. Siinä on rokkia ja räppiä. Kaksi erinomaista kokopitkää levyä sekä niiltä irroitetut hitit kuten ”Aurinkoon”, ”Hima taas” ja ”Älä huoli tyttö” ovat jo nyt varmistaneet paikan kotimaisten bändien terävimmässä kärjessä.

Hypnomen -yhtyeestä tutut Sami Nieminen ja Juha Litmanen muodostavat kahden miehen urku+rummut -kokoonpanon. Nieminen & Litmanen ei kuitenkaan ole mitä tahansa ”Sinä-lyöt-rumpua-ja-minä-lyön-koskettimia” -tiluttelua. Yhtyeen musiikki sisältää hyvinkin erilaisia elementtejä: vaikutteita on niin jazzista, monenlaisesta rytmimusiikista, rockista, elokuvamusiikista ja vanhasta iskelmämusiikista.

Alunperin vuonna 2011 triona aloittanut Lazards on keväällä 2016 viisimiehiseksi paisunut elektroa ja indierokkia yhdistävä bändi Helsingistä. Aikasempia julkaisuja on loppuunmyyty kasetti ep (Koira Records) sekä Lazards/The Seekrets splitti ep (Blast Of Silence Records). Musiikki on omaperäinen yhdistelmä uutta ja vanhaa: rumpukoneita, vanhoja syntikoita ja likaisia kitarariffejä. Yhtye on äänittänyt keväällä 2017 julkaistavan EP:n yhdessä Lauri Elorannan kanssa (Pää Kii, Damn Seagulls).

22.4. Jyrock-päiväklubi

Jyrock ei olisi Jyrock ilman perinteistä päiväklubia. Tuttuun tapaan tämän vuoden päiväklubi järjestetään festivaalin toisena päivänä, lauantaina 22.4. baari Vakiopaineessa. Festaripäivän tunnelmannostattajina tänä vuonna toimivat 31.3. uuden albumin julkaiseva Pekko Käppi & K:H:H:L sekä soolona esiintyvä laulaja, lauluntekijä ja kuvataiteilija Hulda Huima. Bändien välissä yleisöä viihdyttävät loisteliaat Hear ry DJ:t. Päiväklubi pitää festarifiiliksen yllä iltaan saakka!

ESIINTYJÄT
Pekko Käppi & K:H:H:L
Hulda Huima (soolo)
Hear DJ:t

Vakiopaine (Kauppakatu 6)
Liput 8€
Ennakkoliput Vakiopaineesta

AIKATAULU
14.45 Ovet
15.30 Hulda Huima (soolo)
16.45 Pekko Käppi & K:H:H:L