The Holyn levynjulkkarikeikka pidentää Jyrockin kolmipäiväiseksi, Päiväklubilla Sarah Kivi

Jyrockia lämmitellään käyntiin jo torstaina 16.4. The Holyn Mono Freedom -levynjulkistuskeikalla. Yhtye tekee levyn tiimoilta vain neljä keikkaa, joista yhden Ilokivessä.

Keikalla on luvassa erityismeininkiä, sillä bändi esiintyy kiertueella 360-lavalla salin keskeltä. Valosuunnittelu on keikalla keskeisessä roolissa. 360-lavan takia keikan lippukapasiteetti on rajallinen.

Mono Freedom on saanut inspiraationsa Alan Weismanin klassikkokirjasta The World Without Us. Levyn lyriikat rakentavat utopioita maailmasta ilman ihmisiä ja käsittelevät turhautumista länsimaiseen käsitykseen ihmisen vapaudesta.

The Holy on helsinkiläinen rockyhtye, joka on herättänyt kiinnostusta pohjoismaalaisessa musiikkikentässä jo ensijulkaisusta More Escher and Random Notes EP (2016) lähtien. Kriitikoiden kehuma esikoisalbumi Daughter julkaistiin 2018.

Jyrockin Päiväklubi järjestetään Vakiopaineessa festivaalilauantaina 18.4. Päiväklubille saapuu esiintymään Sarah Kivi.

Sarah Kivi on suomalais-iranilainen laulaja ja muusikko. Kivi julkaisi debyyttinsä vuonna 2013 Sarah Kivi & Non Orchestra -kokoonpanonsa kanssa. Elektroakustinen yhtye sekoitti folkia ja poppia elektroniseen musiikkiin ja soitti mm. Flow Festivalilla.

Nyt soolomateriaaliinsa keskittyvä Kivi säveltää yhdistellen perinteisen ja nykysäveltämisen tekniikoita. Samalla Kiven kiinnostus avant gardeen ohjaa hänen tuotantoaan kohti popin tutkimattomia kolkkia. Lopputulos on fuusio erilaisia tyylejä pehmeästä popista ja utuisista vokaaleista vääristyneisiin biitteihin. Kivi kertoo julkaisevansa uutta musiikkia kuluvan vuoden aikana.

Liput Päiväklubille ja The Holyn levynjulkistuskeikalle myynnissä Jyrockin lippukaupassa.

Päiväklubi 9,50

The Holy 17,-/12,-